Δίωρα Σεμινάρια Φωτογραφίας

Δίωρα προσιτά σεμινάρια φωτογραφίας με χαμηλό κόστος από το fotoart και τον Δημήτρη Ασιθιανάκη

Ξεκίνησαν τα καινούργια δίωρα σεμινάρια από το fotoart και τον Δημήτρη Ασιθιανάκη. Το fotoart και το seminariafotografias.gr, ανακοινώνουν τα καινούργια 2ωρα σεμινάρια με χαμηλό κόστος, που έρχονται να απαντήσουν στις πραγματικές ανάγκες για γνώση των φίλων της φωτογραφίας. Σεμινάρια που θα λύσουν δεκάδες απορίες σε πρακτικά φωτογραφικά ζητήματα μέσα σε λίγες ώρες με έναν άμεσο και κατανοητό τρόπο, με χαμηλό κόστος για όλους!

O προγραμματισμός είναι αυτά τα δίωρα επαναλαμβανόμενα σεμινάρια να γίνονται από τον Οκτώβριο μέχρι τον Απρίλιο κάθε χρόνο ώστε να μπορούν να τα παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι όποτε θέλουν.

Η φωτογραφική μου μηχανή! Δίωρο Σεμινάριο

Κάθε Τετάρτη 6-8 το απόγευμα, Η φωτογραφική μου μηχανή! Μάθετε τα πάντα για την λειτουργία και τις ρυθμίσεις της φωτογραφική σας μηχανής.  Το σεμινάριο που δίνει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα για την σύγχρονη DSLR φωτογραφική μηχανή, αλλά και τις πληροφορίες για το σωστό της σετάρισμα ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Κάθε Τετάρτη 18.00-20.00 στην έδρα του fotoart στο Περιστέρι. Περισσότερες Πληροφορίες

Οι Φωτογραφικοί Φακοί! Δίωρο Σεμινάριο

Κάθε Τετάρτη 8-10 το βράδυ.  Οι Φωτογραφικοί Φακοί! Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τους εναλλακτικούς φωτογραφικούς φακούς. Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να επιλέξετε  τους κατάλληλους φακούς ώστε να χτίσετε το φωτογραφικό σύστημα που σας ταιριάζει.
Κάθε Τετάρτη 20.00-22.00 στην έδρα του fotoart στο Περιστέρι. Περισσότερες πληροφορίες

Το κόστος του κάθε δίωρου σεμιναρίου είναι 20 ευρώ.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 5745625 -6944 303397

ΔΙΩΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ FOTOART ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΣΙΘΙΑΝΑΚΗ