Σεμινάρια Ταξιδιωτικής Φωτογραφίας

Σεμινάρια Ταξιδιωτικής Φωτογραφίας απότ το fotoart και τον Δημήτρη Ασιθιανάκη

Όλα τα μαθήματα του Fotoart από τον Μάρτιο του 2020 γίνονται εξ αποστάσεως μέσω ίντερνετ (skype)

Κάντε με φίλο στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι, αλλά και για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της συμμετοχής σας.

https://www.facebook.com/dimitrios.asithianakis

Η φωτογραφία και το ταξίδι είναι τουλάχιστον για μένα πράγματα απολύτως ενωμένα. Δεν μπορώ να σκεφτώ το ένα χωρίς αυτόματα να πάει το μυαλό μου και στο άλλο. Τα τελευταία χρόνια που διδάσκω τα δικά μου σεμινάρια για την τεχνική και για την αισθητική της ψηφιακής φωτογραφίας στους εξάμηνους κύκλους και τα 4 Βασικά Μαθήματα Φωτογραφίας για όλους, αρκετοί από τους μαθητές μου μου ζητάνε εξειδικευμένα σεμινάρια για την Ταξιδιωτική Φωτογραφία. Έτσι αποφάσισα να οργανώσω και σεμινάρια για την Ταξιδιωτική Φωτογραφία.

Σεμινάριο για την Ταξιδιωτική Φωτογραφία εξ αποστάσεως μέσω ίντερνετ

Κάθε Σεπτέμβριο - Οκτώβριο

Το σεμινάριο για την Ταξιδιωτική Φωτογραφία μέσω ίντερνετ απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους στην Αθήνα, σε όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Γίνεται κάθε Σεπτέμβριο - Οκτώβριο σε 6 εβδομαδιαία μαθήματα. Συνήθως κάθε Τετάρτη απόγευμα 6-10 εξ αποστάσεως μέσω skype. Τα μαθημάτα περιλαμβάνουν μια εισαγωγή στην Ταξιδιωτική Φωτογραφία και την εξέλιξη της, 5 φωτογραφικές ασκήσεις για να ξεκαθαρίσουν συγκεκριμένη ζητήματα σε σχέση με το ζητούμενο της ταξιδιωτικής φωτογραφίας και όλες εκείνες τις ιδιαίτερες παραμέτρους που απασχολούν τον φωτογράφο της ταξιδιωτικής φωτογραφίας. Από τα ζητήματα του εξοπλισμού, του φωτός, τα θέματα της ταξιδιωτικής φωτογραφίας, αλλά και ζητήματα σε σχέση με την προώθηση της δουλειάς ενός φωτογράφου ταξιδιωτικής φωτογραφίας. Για όλα τα σεμινάρια για την ταξιδιωτική φωτογραφία χρειάζονται κάποιες βασικές φωτογραφικές γνώσεις. Τα συγκεκριμένα σεμινάρια δεν απευθύνονται σε αρχάριους.

Τριήμερο Σεμινάριο Ταξιδιωτικής Φωτογραφίας στην Αθήνα

Ομαδικό Σεμινάριο Ταξιδιωτικής Φωτογραφίας για όσους μένουν στην Αθήνα

Το σεμινάριο γίνεται Παρασκευσαββατοκύριακο. Την Παρασκευή το απόγευμα 6-10 στην έδρα του fotoart, Αλκίμου 148 στο Περιστέρι, για 4 ώρες γίνεται το θεωρητικό κομμάτι του σεμιναρίου. Το Σάββατο πάμε μια ημερήσια φωτογραφική εκδρομή στην Αίγινα. Στην διάρκεια της εκδρομής φωτογραφίζουμε όλοι μαζί και αναλύουμε επι τόπου την ώρα της Φωτογράφισης τα θέματα της τεχνικής και τα όποια ζητήματα προκύπτουν. Την Κυριακή το πρωί ξεκινώντας στις 10 πάλι στην έδρα του fotoart βλέπουμε να αναλύουμε τις φωτογραφίες, τα σωστά και τα λάθη, για όσες ώρες χρειαστεί.

Πληροφορίες για τα Σεμινάρια

Στείλτε email με τα πλήρη στοιχεία σας (ΟΝΟΜΑ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ - ΤΗΛΕΦΩΝΟ - ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ) στο infointernetinfo.gr με τίτλο (ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ)

Επικοινωνία στα τηλέφωνα Δημήτρης Ασιθιανάκης 210 5745625 - 6944303397

Κάντε με φίλο στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι, αλλά και για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της συμμετοχής σας.

https://www.facebook.com/dimitrios.asithianakis

Όλα τα μαθήματα του Fotoart από τον Μάρτιο του 2020 γίνονται εξ αποστάσεως μέσω ίντερνετ (skype)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ