Σεμινάρια Φωτογραφίας του National Geographic

Σεμινάρια φωτογραφίας και φωτογραφικές εξορμήσεις σε όλο τον κόσμο

Για πάνω από 100 χρόνια οι φωτογράφοι και οι επιστήμονες του National Geographic εξερευνούν τον κόσμο μας και μας τον παρουσιάζουν με μοναδικό τρόπο μέσα από το περιοδικό ή με μια σειρά εξαιρετικά ντοκιμαντέρ. Η National Geographic Society δεν χρειάζεται συστάσεις. Ποιος φωτογράφος δεν θα ήθελε να είναι συνεργάτης της, ποιος φωτογράφος με δίψα για τα ταξίδια, την εξερεύνηση, την περιπέτεια δεν θα ήθελε να δουλέψει για το περιοδικό National Geographic και να δει τις φωτογραφίες του δημοσιευμένες στις σελίδες του.

Εδώ και πολλά χρόνια το National Geographic διοργανώνει πραγματικά μαγικές φωτογραφικές πολυήμερες εξορμήσεις, αποστολές, εξερευνήσεις για το κοινό αλλά και διήμερα φωτογραφικά σεμινάρια σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Οι φωτογραφικές εξορμήσεις του National Geographic έχουν σχεδιαστεί για φωτογράφους όλων των επιπέδων. Στα φωτογραφικά ταξίδια του National Geographic θα μάθετε ειδικές φωτογραφικές τεχνικές, ενώ σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού θα έχετε ως φωτογραφικούς σας σύμβουλους έναν από τους διάσημους φωτογράφους του.

Οι φωτογραφικές εξορμήσεις του National Geographic περιλαμβάνουν εξερεύνηση σε συναρπαστικά μέρη της Γης, εντατική διδασκαλία, συγκεκριμένες φωτογραφικές ασκήσεις, επεξεργασία καθώς και συνεδρίες κριτικής των φωτογραφιών στο τέλος της κάθε ημέρας. Τι περισσότερο να ζητήσει κανείς από ένα σεμινάριο φωτογραφίας ή ένα φωτογραφικό ταξίδι.

Όλες τις πληροφορίες για τα φωτογραφικά σεμινάρια του National Geographic θα τις βρείτε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο

http://www.nationalgeographicexpeditions.com/triptypes/photography

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ NATIONAL GEOGRAPHIC