Σεμινάριο Video DSLR με τον Απόστολο Νικολαΐδη

Δελτία τύπου και νέα σχετικά με σεμινάρια και μαθήματα φωτογραφίας κατά την διάρκεια του 2014-2015

To DSLR Workshop είναι ένα τρίμηνο εβδομαδιαίο σεμινάριο (12 συναντήσεις) που απευθύνεται κυρίως σε όσους τους ενδιαφέρει η χρήση των φωτογραφικών μηχανών DSLR για την δημιουργία βίντεο.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κινηματογραφιστής και σκηνοθέτης Απόστολος Νικολαΐδης. Το σεμινάριο θα αναπτύξει σε βάθος την χρήση των DSLR για σκοπούς γυρίσματος και όχι φωτογραφίας.

Καλαβρέτζος Φωτογραφικά

Θα γίνει εκτενείς ανάλυση των μηχανών που χρησιμοποιούνται σήμερα, των τεχνικών γυρίσματος και των υπέρ και κατά της χρήσης DSLR. Ακόμη θα διδαχθούν οι βασικές τεχνικές χρήσης επαγγελματικού ήχου και φωτισμού, σταθεροποίησης της κάμερας κοκ. Τέλος θα διδαχθεί ολοκληρωμένη εισαγωγή στο post-production (αποθήκευση, αρχειοθέτηση, μετατροπή, εισαγωγή στη σουίτα μοντάζ) καθώς και advanced τεχνικές slow motion, video & photo timelapse / color correction / stabilise.

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα για εξάσκηση και εξοικείωση με το μέσο (κάμερα). Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν φωτογραφική μηχανή με δυνατότητα λήψης βίντεο, κατά προτίμηση DSLR. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμος εξοπλισμός παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Apostolos Nikolaidis Mperantzofski 17, Filopappou, 11741, Athens, Greece. e: apostolos.nikolaidis@gmail.com w: www.nikolaidisapostolos.com c: +30 698 88 21 040

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΒΙΝΤΕΟ DSLR ME ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ