Δωρεάν Σεμινάρια Φωτογραφίας

Προσφορές σε δωρεάν σεμινάρια και μαθήματα φωτογραφίας

Δωρεάν σεμινάρια φωτογραφίας από την ομάδα του seminariafotografias.gr

Αποκλειστικά για τους φίλους μας και τα μέλη της λίστας ενημέρωσης του seminariafotografias.gr διοργανώνουμε δωρεάν σεμινάρια φωτογραφίας καθόλη την διάρκεια του χρόνου. Τα δωρεάν σεμινάρια φωτογραφίας ξεκίνησαν το 2013 και γίνονται στην έδρα του fotoart στο Περιστέρι.

Σε όσους δεν αρκούν τα δωρεάν σεμινάρια τότε μπορούν να παρακολουθήσουν τον Εξάμηνο Κύκλο Μαθημάτων Φωτογραφίας. O Εξάμηνος Κύκλος είναι ένα σφιχτό- Εντατικό πρόγραμμα για να μάθετε όλα τα θέματα της τεχνικής της φωτογραφίας με πολύ χαμηλό κόστος μόλις 70 ευρώ τον μήνα...περισσότερες πληροφορίες

Επειδή έχει υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον για τα δωρεάν μαθήματα και ο περιορισμένος ελεύθερος χρόνος μου δεν επαρκεί για να καλύψω αυτό το ενδιαφέρον από τον Σεπτέμβριο του 2016 ενεργοποιήσα ξανά ένα από τα φωτογραφικά μου website με την μορφή blog όπου καθημερινά δημοσιεύω άρθρα για την τεχνική, την αισθητική και την ιστορία της φωτογραφίας που είναι ολοκληρωμένα μαθήματα

http://photographyinfo.gr/blog/

για να μπορείτε να βλέπετε τις καινούργιες αναρτήσεις άμεσα ο καλύτερος τρόπος είναι να με κάνετε φίλο στο Facebook

https://www.facebook.com/dimitrios.asithianakis

Καλαβρέτζος Φωτογραφικά

Άλλαξε ο τρόπος για την συμμετοχή στα δωρεάν σεμινάρια. Επειδή αρκετοί φίλοι έκαναν παράπονα ότι δεν λάμβαναν τα ενημερωτικά email. Έτσι η ανακοίνωση των σεμιναρίων θα γίνεται μέσω facebook. Κάντε μου αίτημα φιλίας https://www.facebook.com/dimitrios.asithianakis ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για την ανακοίνωση των δωρεάν σεμιναρίων και με ένα μήνυμα στο facebook θα δηλώνετε συμμετοχή.

Έχουν γίνει κατά καιρούς και συνεχίζονται να γίνονται τα δωρεάν μαθήματα

Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή – Φωτογραφικοί Φακοί – Φωτογραφικός εξοπλισμός. Πως να τα επιλέξω.

Εισαγωγή στην ιστορία της Φωτογραφίας

10 μεγάλοι φωτογράφοι στα γρήγορα

Από την Μαγεία στην Φωτογραφία

Κριτική Φωτογραφιών - Portfolio Review

Εισαγωγή στην Φωτογραφική Έκθεση (Ev)

180 χρόνια Φωτογραφίες

Για τα δωρεάν σεμινάρια φωτογραφίας άλλαξε λίγο η διαδικασία κάντε μου αίτημα φιλίας στο facebook https://www.facebook.com/dimitrios.asithianakis η ενημέρωση για τα δωρεάν σεμινάρια θα γίνεται μέσω facebooκ και όχι με το newsletter γιατί κάποιοι φίλοι εξέφρασαν παράπονα ότι δεν λαμβάναν τα email με την ενημέρωση. Στο facebook λοιπόν θα ενημερώνεστε και εκεί με ένα μήνυμα θα δηλώνετε άμεσα συμμετοχή.

Τα δωρεάν σεμινάρια γίνονται στην έδρα του fotoart στο Περιστέρι (Οδηγίες πρόσβασης).

 

Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή – Φωτογραφικοί Φακοί – Φωτογραφικός εξοπλισμός

Δωρεάν Σεμινάριο Φωτογραφίας

Η πιο συνηθισμένες ερωτήσεις- συνήθως οι πρώτες- που ακούς από κάποιον που ξεκινάει κάποια μαθήματα φωτογραφίας ή φωτογραφικές σπουδές, από κάποιον που αποφασίζει να ασχοληθεί κάπως πιο σοβαρά με την φωτογραφία, είναι : Ποια φωτογραφική μηχανή να πάρω; Ποιό φωτογραφικό φακό; Τι άλλο φωτογραφικό εξοπλισμό; Πόσα χρήματα να διαθέσω;...περισσότερα

Σεμινάρια Φωτογραφίας Δωρεάν Online (εξ αποστάσεως)

Όλα τα δωρεάν μαθήματα του fotoart από τον Μάρτιο του 2020 γίνονται και online εξ αποστάσεως μέσω ίντερνετ, όπως και τα κανονικά μαθήματα.

Δωρεάν σεμινάρια και μαθήματα φωτογραφίας από άλλους φορείς

Όπως είπα και παραπάνω υπάρχουν διάφοροι φορείς που διοργανώνουν δωρεάν σεμινάρια και κάποιες φορές μου στέλνουν ενημερωτικά δελτία τύπου. Κάποια από αυτά θα τα βάζω στα δελτία τύπου, αλλά όλα θα τα ανεβάζω στο facebook από όπου και θα ενημερώνεστε.

https://www.facebook.com/dimitrios.asithianakis

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ